A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
WINKELSTRÖTER, Lizziane Kretli e DE MARTINIS, Elaine Cristina Pereira. Viability of Listeria monocytogenes in biofilms exposed to sanitizers: osmotic stress and bacteriocins. 2009, Anais.. Des Moines: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 2009. . Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
Winkelströter, L. K., & De Martinis, E. C. P. (2009). Viability of Listeria monocytogenes in biofilms exposed to sanitizers: osmotic stress and bacteriocins. In Abstract Book. Des Moines: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
NLM
Winkelströter LK, De Martinis ECP. Viability of Listeria monocytogenes in biofilms exposed to sanitizers: osmotic stress and bacteriocins. Abstract Book. 2009 ;[citado 2024 abr. 30 ]
Vancouver
Winkelströter LK, De Martinis ECP. Viability of Listeria monocytogenes in biofilms exposed to sanitizers: osmotic stress and bacteriocins. Abstract Book. 2009 ;[citado 2024 abr. 30 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GIL, Natália F. et al. Vaginal lactobacilli as potential probiotics against Candida spp. Brazilian Journal of Microbiology, v. 41, n. 1, p. 6-14, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1517-83822010000100002. Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
Gil, N. F., Martinez, R. C. R., Gomes, B. C., Nomizo, A., & De Martinis, E. C. P. (2010). Vaginal lactobacilli as potential probiotics against Candida spp. Brazilian Journal of Microbiology, 41( 1), 6-14. doi:10.1590/s1517-83822010000100002
NLM
Gil NF, Martinez RCR, Gomes BC, Nomizo A, De Martinis ECP. Vaginal lactobacilli as potential probiotics against Candida spp [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2010 ; 41( 1): 6-14.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822010000100002
Vancouver
Gil NF, Martinez RCR, Gomes BC, Nomizo A, De Martinis ECP. Vaginal lactobacilli as potential probiotics against Candida spp [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2010 ; 41( 1): 6-14.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822010000100002
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GOMES, Bruna Carrer et al. Uso de meios kanamicina azida e bile esculina para enumeração de Enterococcus sp. a partir de amostras de alimentos. 2004, Anais.. Recife: SBCTA, 2004. . Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
Gomes, B. C., Franco, B. D. G. de M., Esteves, C. T., & De Martinis, E. C. P. (2004). Uso de meios kanamicina azida e bile esculina para enumeração de Enterococcus sp. a partir de amostras de alimentos. In Ciência e tecnologia de alimentos: estratégia para o desenvolvimento. Recife: SBCTA.
NLM
Gomes BC, Franco BDG de M, Esteves CT, De Martinis ECP. Uso de meios kanamicina azida e bile esculina para enumeração de Enterococcus sp. a partir de amostras de alimentos. Ciência e tecnologia de alimentos: estratégia para o desenvolvimento. 2004 ;[citado 2024 abr. 30 ]
Vancouver
Gomes BC, Franco BDG de M, Esteves CT, De Martinis ECP. Uso de meios kanamicina azida e bile esculina para enumeração de Enterococcus sp. a partir de amostras de alimentos. Ciência e tecnologia de alimentos: estratégia para o desenvolvimento. 2004 ;[citado 2024 abr. 30 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
REIS, Fernanda Barbosa dos et al. Use of Carnobacterium maltaromaticum cultures and hydroalcoholic extract of Lippia sidoides Cham. against Listeria monocytogenes in fish model systems. International Journal of Food Microbiology, v. 146, n. 3, p. 228-234, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2011.02.012. Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
Reis, F. B. dos, Souza, V. M. de, Thomaz, M. R. S., Fernandes, L. P., Oliveira, W. P. de, & De Martinis, E. C. P. (2011). Use of Carnobacterium maltaromaticum cultures and hydroalcoholic extract of Lippia sidoides Cham. against Listeria monocytogenes in fish model systems. International Journal of Food Microbiology, 146( 3), 228-234. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2011.02.012
NLM
Reis FB dos, Souza VM de, Thomaz MRS, Fernandes LP, Oliveira WP de, De Martinis ECP. Use of Carnobacterium maltaromaticum cultures and hydroalcoholic extract of Lippia sidoides Cham. against Listeria monocytogenes in fish model systems [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2011 ; 146( 3): 228-234.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2011.02.012
Vancouver
Reis FB dos, Souza VM de, Thomaz MRS, Fernandes LP, Oliveira WP de, De Martinis ECP. Use of Carnobacterium maltaromaticum cultures and hydroalcoholic extract of Lippia sidoides Cham. against Listeria monocytogenes in fish model systems [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2011 ; 146( 3): 228-234.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2011.02.012
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
WINKELSTRÖTER, Lizziane Kretti et al. Unraveling microbial biofilms of importance for food microbiology. Microbial Ecology, v. 68, n. 1, p. 35-46, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00248-013-0347-4. Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
Winkelströter, L. K., Teixeira, F. B. dos R., Silva, E. P., Alves, V. F., & De Martinis, E. C. P. (2014). Unraveling microbial biofilms of importance for food microbiology. Microbial Ecology, 68( 1), 35-46. doi:10.1007/s00248-013-0347-4
NLM
Winkelströter LK, Teixeira FB dos R, Silva EP, Alves VF, De Martinis ECP. Unraveling microbial biofilms of importance for food microbiology [Internet]. Microbial Ecology. 2014 ; 68( 1): 35-46.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00248-013-0347-4
Vancouver
Winkelströter LK, Teixeira FB dos R, Silva EP, Alves VF, De Martinis ECP. Unraveling microbial biofilms of importance for food microbiology [Internet]. Microbial Ecology. 2014 ; 68( 1): 35-46.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00248-013-0347-4
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GOMES, Bruna Carrer e DE MARTINIS, Elaine Cristina Pereira. The significance of Helicobacter pylori in water, food and environmental samples. Food Control, v. 15, p. 397-403, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0956-7135(03)00106-3. Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
Gomes, B. C., & De Martinis, E. C. P. (2004). The significance of Helicobacter pylori in water, food and environmental samples. Food Control, 15, 397-403. doi:10.1016/s0956-7135(03)00106-3
NLM
Gomes BC, De Martinis ECP. The significance of Helicobacter pylori in water, food and environmental samples [Internet]. Food Control. 2004 ; 15 397-403.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0956-7135(03)00106-3
Vancouver
Gomes BC, De Martinis ECP. The significance of Helicobacter pylori in water, food and environmental samples [Internet]. Food Control. 2004 ; 15 397-403.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0956-7135(03)00106-3
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ALMEIDA, Otávio Guilherme Gonçalves de et al. The lung microbiome of three young brazilian patients with cystic fibrosis colonized by fungi. Frontiers in Cellular and Infection Microbiology, v. 10, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fcimb.2020.598938. Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
Almeida, O. G. G. de, Capizzani, C. P. da C., Tonani, L., Barião, P. H. G., Cunha, A. F. da, De Martinis, E. C. P., et al. (2020). The lung microbiome of three young brazilian patients with cystic fibrosis colonized by fungi. Frontiers in Cellular and Infection Microbiology, 10. doi:10.3389/fcimb.2020.598938
NLM
Almeida OGG de, Capizzani CP da C, Tonani L, Barião PHG, Cunha AF da, De Martinis ECP, Torres LAGMM, Kress MR von Z. The lung microbiome of three young brazilian patients with cystic fibrosis colonized by fungi [Internet]. Frontiers in Cellular and Infection Microbiology. 2020 ; 10[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fcimb.2020.598938
Vancouver
Almeida OGG de, Capizzani CP da C, Tonani L, Barião PHG, Cunha AF da, De Martinis ECP, Torres LAGMM, Kress MR von Z. The lung microbiome of three young brazilian patients with cystic fibrosis colonized by fungi [Internet]. Frontiers in Cellular and Infection Microbiology. 2020 ; 10[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fcimb.2020.598938
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GOMES, Bruna Carrer e DE MARTINIS, Elaine Cristina Pereira. Survival of Helicobacter pylori ATCC 43629 artificially inoculated in carrots and stored under a normal or a modified atmosphere. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 30 abr. 2024. , 2003
APA
Gomes, B. C., & De Martinis, E. C. P. (2003). Survival of Helicobacter pylori ATCC 43629 artificially inoculated in carrots and stored under a normal or a modified atmosphere. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
NLM
Gomes BC, De Martinis ECP. Survival of Helicobacter pylori ATCC 43629 artificially inoculated in carrots and stored under a normal or a modified atmosphere. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2003 ; 39 65 res. AN-05.[citado 2024 abr. 30 ]
Vancouver
Gomes BC, De Martinis ECP. Survival of Helicobacter pylori ATCC 43629 artificially inoculated in carrots and stored under a normal or a modified atmosphere. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2003 ; 39 65 res. AN-05.[citado 2024 abr. 30 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SOUZA, Vanessa Maciel de et al. Survey of Listeria spp. in matched clinical, food and refrigerator samples at home level in Brazil. Food Control, v. 19, p. 1011-1013, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2007.10.009. Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
Souza, V. M. de, Souza, V. M., Franceschini, S. A., Martinez, R. C. R., Ratti, R. P., & De Martinis, E. C. P. (2008). Survey of Listeria spp. in matched clinical, food and refrigerator samples at home level in Brazil. Food Control, 19, 1011-1013. doi:10.1016/j.foodcont.2007.10.009
NLM
Souza VM de, Souza VM, Franceschini SA, Martinez RCR, Ratti RP, De Martinis ECP. Survey of Listeria spp. in matched clinical, food and refrigerator samples at home level in Brazil [Internet]. Food Control. 2008 ; 19 1011-1013.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2007.10.009
Vancouver
Souza VM de, Souza VM, Franceschini SA, Martinez RCR, Ratti RP, De Martinis ECP. Survey of Listeria spp. in matched clinical, food and refrigerator samples at home level in Brazil [Internet]. Food Control. 2008 ; 19 1011-1013.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2007.10.009
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PEREIRA, Marita Gimenez et al. Studies on host-foodborne bacteria in intestinal three-dimensional cell culture model indicate possible mechanisms of interaction. World Journal of Microbiology and Biotechnology, v. 37, n. 2, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11274-021-02996-6. Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
Pereira, M. G., Almeida, O. G. G. de, Costa, H. R. A. da S., Ishizawa, M. H., & De Martinis, E. C. P. (2021). Studies on host-foodborne bacteria in intestinal three-dimensional cell culture model indicate possible mechanisms of interaction. World Journal of Microbiology and Biotechnology, 37( 2). doi:10.1007/s11274-021-02996-6
NLM
Pereira MG, Almeida OGG de, Costa HRA da S, Ishizawa MH, De Martinis ECP. Studies on host-foodborne bacteria in intestinal three-dimensional cell culture model indicate possible mechanisms of interaction [Internet]. World Journal of Microbiology and Biotechnology. 2021 ; 37( 2):[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11274-021-02996-6
Vancouver
Pereira MG, Almeida OGG de, Costa HRA da S, Ishizawa MH, De Martinis ECP. Studies on host-foodborne bacteria in intestinal three-dimensional cell culture model indicate possible mechanisms of interaction [Internet]. World Journal of Microbiology and Biotechnology. 2021 ; 37( 2):[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11274-021-02996-6
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
WINKELSTROTER, Lizziane Kretli e GOMES, Bruna e DE MARTINIS, Elaine Cristina Pereira. Spread plate count and fluorescence microscopy method for qualification of Listeria monocytogenes biofilms on stainless steelcoupons. 2008, Anais.. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 2008. . Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
Winkelstroter, L. K., Gomes, B., & De Martinis, E. C. P. (2008). Spread plate count and fluorescence microscopy method for qualification of Listeria monocytogenes biofilms on stainless steelcoupons. In Programa e Livro de resumos. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
NLM
Winkelstroter LK, Gomes B, De Martinis ECP. Spread plate count and fluorescence microscopy method for qualification of Listeria monocytogenes biofilms on stainless steelcoupons. Programa e Livro de resumos. 2008 ;[citado 2024 abr. 30 ]
Vancouver
Winkelstroter LK, Gomes B, De Martinis ECP. Spread plate count and fluorescence microscopy method for qualification of Listeria monocytogenes biofilms on stainless steelcoupons. Programa e Livro de resumos. 2008 ;[citado 2024 abr. 30 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
RODRIGUES, Marina R. e GOMES, Bruna C. e DE MARTINIS, Elaine Cristina Pereira. Sobrevivência de Lactobacillus sakei 1 em condições que simulam o trato gastrointestinal de humanos e na presença de prebióticos. 2009, Anais.. São Paulo: USP, 2009. . Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
Rodrigues, M. R., Gomes, B. C., & De Martinis, E. C. P. (2009). Sobrevivência de Lactobacillus sakei 1 em condições que simulam o trato gastrointestinal de humanos e na presença de prebióticos. In Resumos. São Paulo: USP.
NLM
Rodrigues MR, Gomes BC, De Martinis ECP. Sobrevivência de Lactobacillus sakei 1 em condições que simulam o trato gastrointestinal de humanos e na presença de prebióticos. Resumos. 2009 ;[citado 2024 abr. 30 ]
Vancouver
Rodrigues MR, Gomes BC, De Martinis ECP. Sobrevivência de Lactobacillus sakei 1 em condições que simulam o trato gastrointestinal de humanos e na presença de prebióticos. Resumos. 2009 ;[citado 2024 abr. 30 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SILVA, Marluci Palazzolli et al. Semisweet chocolate as a vehicle for the probiotics Lactobacillus acidophilus LA3 and Bifidobacterium animalis subsp. lactis BLC1: evaluation of chocolate stability and probiotic survival under in vitro simulated gastrointestinal conditions. LWT - Food Science and Technology, v. 75, p. 640-647, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2016.10.025. Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
Silva, M. P., Tulini, F. L., Marinho, J. F. U., Mazzocato, M. C., De Martinis, E. C. P., Luccas, V., & Fávaro-Trindade, C. S. (2017). Semisweet chocolate as a vehicle for the probiotics Lactobacillus acidophilus LA3 and Bifidobacterium animalis subsp. lactis BLC1: evaluation of chocolate stability and probiotic survival under in vitro simulated gastrointestinal conditions. LWT - Food Science and Technology, 75, 640-647. doi:10.1016/j.lwt.2016.10.025
NLM
Silva MP, Tulini FL, Marinho JFU, Mazzocato MC, De Martinis ECP, Luccas V, Fávaro-Trindade CS. Semisweet chocolate as a vehicle for the probiotics Lactobacillus acidophilus LA3 and Bifidobacterium animalis subsp. lactis BLC1: evaluation of chocolate stability and probiotic survival under in vitro simulated gastrointestinal conditions [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2017 ; 75 640-647.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2016.10.025
Vancouver
Silva MP, Tulini FL, Marinho JFU, Mazzocato MC, De Martinis ECP, Luccas V, Fávaro-Trindade CS. Semisweet chocolate as a vehicle for the probiotics Lactobacillus acidophilus LA3 and Bifidobacterium animalis subsp. lactis BLC1: evaluation of chocolate stability and probiotic survival under in vitro simulated gastrointestinal conditions [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2017 ; 75 640-647.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2016.10.025
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DE MARTINIS, Elaine Cristina Pereira. Segurança microbiológica de alimentos: Listeria monocytogenes e bactérias láticas. 2004. Tese (Livre Docência) – Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, 2004. . Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
De Martinis, E. C. P. (2004). Segurança microbiológica de alimentos: Listeria monocytogenes e bactérias láticas (Tese (Livre Docência). Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto.
NLM
De Martinis ECP. Segurança microbiológica de alimentos: Listeria monocytogenes e bactérias láticas. 2004 ;[citado 2024 abr. 30 ]
Vancouver
De Martinis ECP. Segurança microbiológica de alimentos: Listeria monocytogenes e bactérias láticas. 2004 ;[citado 2024 abr. 30 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DE MARTINIS, Elaine Cristina Pereira e FREITAS, F. Z. e PIREZ, J. Screening of lactic acid bacteria from meats for use in biopreservation. 2000, Anais.. Buenos Aires: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 2000. . Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
De Martinis, E. C. P., Freitas, F. Z., & Pirez, J. (2000). Screening of lactic acid bacteria from meats for use in biopreservation. In . Buenos Aires: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
NLM
De Martinis ECP, Freitas FZ, Pirez J. Screening of lactic acid bacteria from meats for use in biopreservation. 2000 ;[citado 2024 abr. 30 ]
Vancouver
De Martinis ECP, Freitas FZ, Pirez J. Screening of lactic acid bacteria from meats for use in biopreservation. 2000 ;[citado 2024 abr. 30 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DE MARTINIS, Elaine Cristina Pereira e FREITAS, F. Z. Screening of lactic acid bacteria from Brazilian meats for bacteriocin formation. Food Control, v. 14, n. 3, p. 197-200, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0956-7135(02)00092-0. Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
De Martinis, E. C. P., & Freitas, F. Z. (2003). Screening of lactic acid bacteria from Brazilian meats for bacteriocin formation. Food Control, 14( 3), 197-200. doi:10.1016/s0956-7135(02)00092-0
NLM
De Martinis ECP, Freitas FZ. Screening of lactic acid bacteria from Brazilian meats for bacteriocin formation [Internet]. Food Control. 2003 ; 14( 3): 197-200.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0956-7135(02)00092-0
Vancouver
De Martinis ECP, Freitas FZ. Screening of lactic acid bacteria from Brazilian meats for bacteriocin formation [Internet]. Food Control. 2003 ; 14( 3): 197-200.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0956-7135(02)00092-0
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ALMEIDA, Otávio Guilherme Gonçalves de e DE MARTINIS, Elaine Cristina Pereira. Relating next-generation sequencing and bioinformatics concepts to routine microbiological testing. Eletronic Journal of General Medicine, v. 16, n. 3, p. em136, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.29333/ejgm/108690. Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
Almeida, O. G. G. de, & De Martinis, E. C. P. (2019). Relating next-generation sequencing and bioinformatics concepts to routine microbiological testing. Eletronic Journal of General Medicine, 16( 3), em136. doi:10.29333/ejgm/108690
NLM
Almeida OGG de, De Martinis ECP. Relating next-generation sequencing and bioinformatics concepts to routine microbiological testing [Internet]. Eletronic Journal of General Medicine. 2019 ; 16( 3): em136.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.29333/ejgm/108690
Vancouver
Almeida OGG de, De Martinis ECP. Relating next-generation sequencing and bioinformatics concepts to routine microbiological testing [Internet]. Eletronic Journal of General Medicine. 2019 ; 16( 3): em136.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.29333/ejgm/108690
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
KRUGER, Monika Francisca et al. Reduction of Enterococcus faecium in the TIM-1 dynamic gastro-intestinal model by Lactobacillus sakei subsp. sakei 2a, and evaluation of the sakacin activity. 2010, Anais.. Noordwijkerhout: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 2010. . Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
Kruger, M. F., Van Rijn, S., Venema, K., Martinez, R. C. R., De Martinis, E. C. P., Saad, S. M. I., et al. (2010). Reduction of Enterococcus faecium in the TIM-1 dynamic gastro-intestinal model by Lactobacillus sakei subsp. sakei 2a, and evaluation of the sakacin activity. In Poster and Abstracts. Noordwijkerhout: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
NLM
Kruger MF, Van Rijn S, Venema K, Martinez RCR, De Martinis ECP, Saad SMI, Franco BDG de M, Smidt H, Zoetendal EG. Reduction of Enterococcus faecium in the TIM-1 dynamic gastro-intestinal model by Lactobacillus sakei subsp. sakei 2a, and evaluation of the sakacin activity. Poster and Abstracts. 2010 ;[citado 2024 abr. 30 ]
Vancouver
Kruger MF, Van Rijn S, Venema K, Martinez RCR, De Martinis ECP, Saad SMI, Franco BDG de M, Smidt H, Zoetendal EG. Reduction of Enterococcus faecium in the TIM-1 dynamic gastro-intestinal model by Lactobacillus sakei subsp. sakei 2a, and evaluation of the sakacin activity. Poster and Abstracts. 2010 ;[citado 2024 abr. 30 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GOMES, Bruna C. e DE MARTINIS, Elaine Cristina Pereira. Recuperação de Helicobacter pylori artificialmente inoculado em amostras de alface e cenoura. 2002, Anais.. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 2002. . Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
Gomes, B. C., & De Martinis, E. C. P. (2002). Recuperação de Helicobacter pylori artificialmente inoculado em amostras de alface e cenoura. In Programa e Resumos. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
NLM
Gomes BC, De Martinis ECP. Recuperação de Helicobacter pylori artificialmente inoculado em amostras de alface e cenoura. Programa e Resumos. 2002 ;[citado 2024 abr. 30 ]
Vancouver
Gomes BC, De Martinis ECP. Recuperação de Helicobacter pylori artificialmente inoculado em amostras de alface e cenoura. Programa e Resumos. 2002 ;[citado 2024 abr. 30 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DE MARTINIS, Elaine Cristina Pereira e GOMES, B. C. Recent considerations on Helicobacter pylori. New issues in food policy, control and research. Tradução . New York: Nova Science Publishers, 2007. . . Acesso em: 30 abr. 2024.
APA
De Martinis, E. C. P., & Gomes, B. C. (2007). Recent considerations on Helicobacter pylori. In New issues in food policy, control and research. New York: Nova Science Publishers.
NLM
De Martinis ECP, Gomes BC. Recent considerations on Helicobacter pylori. In: New issues in food policy, control and research. New York: Nova Science Publishers; 2007. [citado 2024 abr. 30 ]
Vancouver
De Martinis ECP, Gomes BC. Recent considerations on Helicobacter pylori. In: New issues in food policy, control and research. New York: Nova Science Publishers; 2007. [citado 2024 abr. 30 ]